Ngeblog Bareng Annisa

Ngeblog Bareng Annisa
Annisa

Selasa, 06 Maret 2012

Contoh Surat Pribadi Bahasa Sunda

Mia anu alus


halo, kumaha béja anjeun mi? kuring harap manéh alus - alus waé sarta cageur sok enya.... sedengkeun kuring di dieu ogé cageur sarta alus - alus waé.

Mia, kumaha rasana sakola dipasantrén? Palajaran pasantrén kumaha? Peunteun mu diditu alus alus pan? Ulah poho diajar ulah curhat terus sarua réncang sakamar hehehhee... lamun liburan nyimpang kaimah enya mi... oya réncang mu di ditu loba enya mi? ulah poho sarua kuring enya hehehehhe

Mi, cukup nepi ka di dieu tiheula enya surat ti ku. Ulah poho diganjar enya.... Kuring tunggu loh. SUKSÉS keur manéh mi ^_^

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar